vuoden_yrittajapystipasi-voutilainenLeppävirralla vuoden yrittäjäksi on valittu PT Energiaporaus Oy ja Kurussa  nimityksen sai Pirkanmaana Porakaivo Oy.

 

PT Energia Poraus Oy on Leppävirtalainen työtä pelkäämätön yritys, päätoimialueemme on Pohjois-Savo mutta toimimme myös valtakunnallisesti.

Olemme kiiteltyjä aikataulussa pysymisestä ja siitä, että työtä tehdään kesäaikana kuutena päivänä viikossa. Olemme oiva kumppani niin LVIS-yrityksille kuin omakotitalorakentajillekin.

PT Energia Poraus Oy:n yrittäjä / toimitusjohtaja on Pasi Voutilainen. Lisää tietoa yrityksestä ja palveluista osoitteessa: www.pt-energiaporaus.fi

 


Pirkanmaan Porakaivo Oy / Greenheat urakointi
on tehnyt  maalämpö – lvi- ja porakaivourakoita ympäri Pirkanmaan maakuntaa muun muassa jukka-stenberg-1seuraaville alueille: Tampere, Pirkkala, Kangasala, Ylöjärvi, Nokia, Valkeakoski, Urjala, Pälkäne, Kuru, Sastamala, Akaa, Parkano, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Orivesi, Parkano, Vesilahti, Punkalaidun, Virrat, Ruovesi. Toimitamme sinulle laadukkaimmat talotekniikan ratkaisut – lämpöpumppujärjestelmät, porakaivot ja LVI- urakat teemme työn jäljestä tinkimättä – siitähän vuosikymmenten kokemuskin jo kertoo.

Pirkanmaan Porakaivo Oy:n yrittäjä / toimitusjohtaja on Jukka Stenberg. Lisää tietoa yrityksestä ja palveluista osoitteessa: www.greenheat.fi

 

Suomen Kaivonporausurakoitsijat ry  onnittelee Pasia ja Jukkaa merkittävistä saavutuksista.