poratek-sivun-kuva2
poratek-sivun-kuva4
poratek-sivun-kuva3
poratek-sivun-kuva1

ETUJÄRJESTÖ

Poratek on kaivonporausalan etujärjestö asiakkaille ja urakoitsijoille. Suomen Kaivonporausurakoitsijat r.y. – Finlands Brunnsborrningsentreprenörer r.t. –  perustettiin vuonna 1995. Vuonna 2002 rekisteröitiin tavaramerkki Poratek.

EDELLÄKÄVIJÄ

  • Vahva tekijä maalämpöalan järjestäytymisessä.

  • Tiiviissä yhteistyössä ympäristöviranomaisten kanssa.

  • Pysyvä asiantuntijajäsen Suomen Ympäristökeskuksen kaivoryhmässä.

  • Kouluttaa vuosittaisilla opinto- ja messumatkoilla.

  •  

VAIKUTTAJA

Poratek on yksi Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU r.y:n perustajajäsenistä sekä edustettuna sen hallituksessa. Näin Poratek takaa jäsenilleen ajan tasalla pysymisen myös tällä tärkeällä kehitysuralla.

Yhdessä kuluttajaviranomaisen kanssa Poratek on luonut kaivonporaussopimuksen sekä porausraporttilomakkeen kaivon käyttö- ja huolto-ohjeineen. Nämä yhdessä Normikaivo-ohjeiden kanssa ovat osa laadunvarmistusjärjestelmäämme.

KOULUTTAJA

Vuosittaisilla opintomatkoilla Poratekin jäsenillä on mahdollisuus tutustua kone- ja tarvikeuutuuksiin ja samalla saamaan vaikutteita alan ammattilaisilta muissa maissa. Matkat ovat suuntautuneet mm. Bauma-messuille Saksaan ja Ground Water Expo -näyttelyyn Yhdysvaltoihin.

RAKENTAJA – miksi teettäisit työn Poratek-urakoitsijalla?

Kun valitset Poratek-urakoitsijan sinulla on käytössäsi alan uusin osaaminen. Poratekissa yhdistyy koko sen laajan jäsenistön ammattitaito ja kokemus. Siihen ei yksikään yksittäinen yritys yllä.

Poratek tekee yhteistyötä mm. Suomen Ympäristökeskuksen kanssa. Poratek-urakoitsijasi on aina ajan tasalla uusimmista suosituksista, määräyksistä ja esimerkiksi verohyödyistä.

Poratek-urakoitsijalle on kunnia-asia olla toimialan ehdotonta kärkeä asiakaspalvelussa ja luotettavuudessa. Korkeaa laatua pidetään yllä jatkuvalla koulutuksella ja tiukoilla jäsenkriteereillä.

Tutustu Normilämpökaivoon Tutustu Normivesikaivoon

URAKOITSIJA – miksi liittyisit Poratek-jäseneksi?

Poratek-jäsenyys kertoo, että yrityksesi on toiminut alalla usen vuoden ajan aktiivisesti ja moitteettomasti.

Haluatte myydä palveluja ja tuotteita, jotka ovat pitkäikäisiä, toimintavarmoja ja helppohoitoisia. Mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavat laitteet, materiaalit ja työtavat ovat myös Poratekin tärkeitä lähtökohtia.

Yhdistyksen jäsenenä yritykselläsi on mahdollisuus markkinoida ja toteuttaa luotettuja Poratek Normikaivoja.

Kysy lisää Poratek-jäsenyydestä!