Kuva 4

Suomen Kaivonporausurakoitsijat ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Naantalissa 26.1.2018. Naantalin kylpylään oli saapunut  neljäkymmentä kokousedustajaa eri puolilta Suomea, joista n. puolet oli urakoitsijoiden edustajia ja toinen puoli partneri-yritysten edustajia.

Tilaisuuden avauspuheen piti yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Jimmy Kronberg. Hän käsiteli puheessaan muiden muassa kaivonporausalan nykytilaa ja tulevaisuudennäkymiä sekä yhdistyksen ulkoisen asun uudistamista ja toiminnan kehitystä.

Varsinainen vuosikokous alkoi puheenjohtajan ja sihteerin valinnalla. Vuosikokouksen puheenjohtajaksi jäsenistö valitsi yhdistyksen konkarijäsenen Jukka Stenberg ja sihteeriksi Tuija Saarelan.

Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat esityslistan mukaisesti. Mainittakoon, että yhdistykseen saatiin kuusi uutta jäsenyritystä ja kolme yritystä erosi, joten kokonaissaldo jäi kaiken kaikkiaan plussan puolelle. Yhdistyksessä on nyt 22 urakoitsijajäsentä ja 20 partneri-jäsentä.

Sääntömääräisten asioiden jälkeen kokous käsiteli ja hyväksyi pienin muutoksin yhdistyksen uudet säännöt sekä vahvisti äänestyksen jälkeen uuden Normienergiakaivo-17:sta nimen ja rakennustapaselostuksen.

Vuosikokouksen jälkeen pääsivat  ääneen partnerit. Kymmenen yrityksen edustajaa kertoi kuulumisia ja esitteli uusia tuotteita ja palveluja. Kokouksen yllätyksestä vastasi MuoviTech Finland Oy:n järjestämällä aidon huutokaupan, jossa kokousväelle kaupattiin kokoamakaivo viiden euron lähtöhinnalla.  Huutokaupasta saatujen varojen luovutus yhdistykselle oli Hakulan Jonin yllätysveto, joka sai kokousväeltä raikuvat aplodit. Kiitos Joni ja Christian!

Lounaan jälkeen kokousväki lähti lyhyelle kiertoajelulle Naantalin keskustaan ja sieltä edelleen tutustumiskäynnille Nesteen Naantalin öljyjalostamolle. Nesteellä meidät otti vastaan           Hanna-Maija Stolt ja Antti Lehto. Päiväkahvin lomassa kuulimme mielenkiintoista asiaa Nesteen toiminnasta ja öljytuotteiden valmistuksesta. Tutustuimme myös jalostamon toimintaan kiertoajelun merkeissä. Kiitos Hanna-Maija ja Antti vierailumme järjestelyistä.

Nesteeltä palasimme takaisin Naantalin kylpylään pienelle hengähdystauolle ja nauttimaan kylpylän tarjoamista palveluista.

Illallinen alkoi klo 19:00 ja se oli katettu kylpylän Seawiev Loungeen, jossa meitä odotti runsas buffet-pöytä. Illallisen yllätyksestä vastasi Altia Oyj  ja Katja Raatikainen. Toiminnanjohtajan Katjalta tuoman tervehdyksen myötä Altia Oyj sponsoroi illan viinitarjoilun. Kaunis kiitos Katja ja Altia Oyj.

Maukas ja runsas illallinen nautittiin erittäin hyvässä hengessä ja  iloisen puheensorinan säestyksellä. Kuulimme illan aikana useita puheita ja taidettiinpa siellä porata muutama kaivokin ? No sehän kuuluu asiaan, kun porarit ja partnerit kokoontuvat samaan pöytään.

 

Kokonaisuutena vuosikokous sujui erinomaisen hyvissä ja positiivisissa merkeissä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Kiitos kaikille mukanaolijoille.

 

Toiminnanjohtaja

 

 

Kuva 1

Kokoukseen saapui neljäkymmentä edustajaa eri puolilta Suomea

 

Kuva 2

Kokouksen avasi Jimmy Kronberg( vas.), puheenjohtajana toimi Jukka Stenberg ja kokousmateriaaleja esitteli Timo Rajala

 

Kuva 3

Hanna-Maija Stolt ja Antti Lehto kertoivat Nesteen Naantalin jalostamon toiminnasta ja polttoaineiden valmistuksesta

 

Kuva 4

Poratekin excursioporukka Nesteen jalostamon hallintorakennuksen edustalla